Restaurant Latour

Geniet van de feestdagen bij Restaurant Latour

Er staan weer een aantal feestdagen op de planning voor de komende periode. Een ideaal moment om samen met familie en vrienden te vertoeven in Restaurant Latour.

Chefkok Marcel van Lier kijkt uit naar de Kerstdagen en het nieuwe jaar. De warmte en de gezelligheid dit seizoen inspireren de chefkok tot het creëren van de meest veelzijdige gerechten. Speciaal voor Kerst en Oudjaar zijn deze gerechten samengesteld in een 5- of 8-gangen diner, zodat u optimaal kunt genieten. Marcel van Lier is al bijna tien jaar de Chef de Cuisine in restaurant Latour, samen met zijn brigade heeft hij sinds 2005 een Michelinster.

De medewerkers van Restaurant Latour zorgen ervoor dat het u met Kerst aan niets ontbreekt. Stan Kerckhoffs, maître/sommelier in Restaurant Latour, voorziet u van de beste wijnen bij uw gerecht. ‘Bij bijzondere gelegenheden horen bijzondere wijnen’, aldus de maître. Stan Kerckhoffs kan bij de keuze van wijnen vertrouwen op een prettig talent. Als geboren Limburger heeft hij een hart voor smaak en gezelligheid. Geniet samen van de sfeervolle ambiance met een adembenemend uitzicht over de Noordzee.

Entertainment Latour

De pianist Rudolf Krabbendam is van oorsprong jurist en heeft later staatsexamens (Conservatorium) gedaan. Hij heeft onder meer opgetreden als solist in het Concertgebouw Amsterdam, het Medelssohn-Haus te Leipzig, begeleidt zang en heeft zes jaar klassieke muziek in Grand Hotel Huis ter Duin mede georganiseerd. Rudolf Krabbendam is al meer dan 15 jaar als vaste huispianist aan ons hotel verbonden, waarbij hij zich ook bekwaamd in de lichte muziek.

Menu Kerstavond 24 december

Tartaar ossenhaas, ossenworst, piccalilly, basilicum

*****************

Kabeljauw, oester, zuurkool, spek

*****************

Bio forel, coquille, bloemkool, curry

*****************

Fazant, ganzenlever, witlof, Armagnac

*****************

Chocolade, peer, Pecan, tonkaboon

Reserveer


Menu 1e + 2e kerstdag 25 en 26 december

Coquille, lychee, shiso, matcha

*****************

Noordzeekrab, groene appel, mint, curry

*****************

Zeebaars, miso, oester, komkommer

*****************

Tarbot, kastanje, hazelnoot, truffel

*****************

Hertenkalf, zure kers, rode biet, cacao

*****************

Ganzenlever, geitenkaas, ijswijn, rozijn

*****************

Citrusfruit, champagne, vanille

*****************

Carmelia chocolade, passie, banaan, karamel

Reserveer

Kerstkalender 2018

Bekijk ons gehele programma

Restaurant Latour

Bekijk onze officiële website

Language / Taal / Sprache: