Familiediner

Wederom staat het Familiediner in het teken van sfeervol genieten met het gehele gezin. Wij ontvangen u en uw familie graag om 19.00 uur in onze Pickezaal. Aansluitend serveren wij een feestelijk 5-gangen diner met bijpassende wijnen, tafelwaters en koffie servies. Uiteraard verzorgt de Tiny Little Big Band voor de nodige kerstklanken en ontbreekt een persoonlijk bezoek van de kerstman dit jaar ook niet. Nieuw dit jaar is dat niemand minder dan Shirma Rouse een swingend optreden verzorgd. Deze souldiva staat garant voor een fantastische muzikale invulling van de avond.

Swingend genieten tijdens het familiediner

Maandag 25 december 2023
aanvang: 19.00 uur
einde: 23.00 uur, waarna u van harte welkom bent in onze Christmas Lounge waar u nog gezellig kunt dansen of genieten van een naborrel
247.50 per persoon, incl. dranken uit het nationaal assortiment
Dresscode: Feestelijk / Tenue de Ville

Uiteraard zijn ook de jonge gasten van harte welkom. Voor hen serveren wij een speciaal 3 gangen kindermenu (45 euro per persoon).

Reserveren is mogelijk via de reserveringstool onderin. De reservering kan alleen gemaakt worden in combinatie met de aanbetaling. Indien u ook wilt overnachten tijdens de feestdagen, kunt u via het aanvraagformulier een reservering maken.

 

Taal / Sprache / Language: