Familiediner

Enjoy the most Wonderful Time of the Year

Grand Hotel Huis ter Duin licht de donkere dagen van december sfeervol op. Gezellig als familie informeel genieten van entertainment, een mooi diner en speciaal voor de jonge gasten een kinderbuffet. Geniet tijdens deze avond van het optreden van de Tiny Little Big Band en de Triolettes. Uiteraard maakt ook de Kerstman deze avond zijn entree. De avond eindigt om 23.00 uur, waarna we u natuurlijk van harte uitnodigen in de Christmas Lounge en Club.

Tiny Little Big Band

Het professionele ensemble, laat de bruisende Bigband tijden van weleer herleven door een unieke sound en onstuimige energie waarmee het oud, nieuw èn eigen repertoire ten gehore brengt. Ook mag het zich de muzikale hofleverancier noemen van o.a.Grand Hotel Huis ter Duin..De groeiende populariteit van Tiny Little Big band komt voornamelijk omdat zij ieder optreden streeft naar hetzelfde doel: tijdloze stijl gecombineerd met een swingende knipoog. De musici gaan daarbij dan ook onberispelijk en stijlvol gekleed.

Menu familiediner

Hollandse garnalen met avocado crème, zoet zure komkommer parels, crème van sla, honingtomaat, kwartelei en haringkaviaar

*****************

Zeeduivel met Yuzu risotto en een wasa & bietsaus

*****************

Hertenbiefstuk met crème van pistache, mini witlof, knolselderij en cantharellen

*****************

Cremeux van pistache met structuren van limoen en frambozen

€169,50 per couvert

Language / Taal / Sprache: