Familiediner

Enjoy the most Wonderful Time of the Year

Grand Hotel Huis ter Duin licht de donkere dagen van december sfeervol op. Gezellig als familie informeel genieten van entertainment, een mooi diner en speciaal voor de jonge gasten een kinderbuffet. Geniet tijdens deze avond van het optreden van de Tiny Little Big Band en de Triolettes. Uiteraard maakt ook de Kerstman deze avond zijn entree. De avond eindigt om 23.00 uur, waarna we u natuurlijk van harte uitnodigen in de Christmas Lounge en Club.

Tiny Little Big Band

Het professionele ensemble, laat de bruisende Bigband tijden van weleer herleven door een unieke sound en onstuimige energie waarmee het oud, nieuw èn eigen repertoire ten gehore brengt. Ook mag het zich de muzikale hofleverancier noemen van o.a.Grand Hotel Huis ter Duin..De groeiende populariteit van Tiny Little Big band komt voornamelijk omdat zij ieder optreden streeft naar hetzelfde doel: tijdloze stijl gecombineerd met een swingende knipoog. De musici gaan daarbij dan ook onberispelijk en stijlvol gekleed.

Menu Diner 1e kerstdag 25 december

Noordzee krab salade met gele wortel saffraan crème, gele Cherry tomaat, rauwe mini gele biet geschaafd, gepocheerd kwartel ei, haring kaviaar en gele violen.

*****************

Zeeduivel saltimboca met pasta couscous en tomaat

*****************

Zacht gebraden kalf lende met krokante zwezerik, appel calvados saus, groene kool rolletjes, crème van knolselderij

*****************

Riche fruit cake, glühwein sorbet en anglaise van kaneel

Prijslijst volgt later

Reserveren

Language / Taal / Sprache: