Kerst aan Zee

The most wonderful time of the year

Beleef de feestdagen met familie en/of vrienden in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk aan Zee. Rond de kerstdagen en Oud- en Nieuwjaar heeft Grand Hotel Huis ter Duin een prachtig programma samengesteld.

De hoogtepunten elke jaar zijn:

  • het Familiediner op 1e kerstdag. Gezellig als familie informeel genieten van entertainment, een mooi diner en speciaal voor de jonge gasten een kinderbuffet. Uiteraard maakt ook de kerstman zijn entree;
  • the Sands – Club Conversation in Huis ter Duin opent zijn deurenvoor The Sands Club Night Holiday Special.¬† Geniet van een avond met crooners en feel good.
  • de Sylvester Countdown. Geniet eerst van het Sylvesterdiner in de Keizerzaal en vervolgens naar de Pick√©zaal naar de Sylversterparty om Swingend het nieuwe jaar in te gaan.

Maak uw ervaring compleet met een overnachting in een van de Charming Kamers of Suites van Grand Hotel Huis ter Duin of verblijf in een van de Deluxe kamers van The Historic Huis ter Duin die u aan de tijd van toen doet ervaren.

Bekijk ook de Kerst kalender 2022 waarin een compleet programma aan heerlijke brunches, lunches en diners is samengesteld voor o.a. Restaurant Latour, Brasserie La Terrasse en Breakers Beach House

 

Bel ons gerust: 071 361 9220

Taal / Sprache / Language: