Kerst aan Zee

The most wonderful time of the year

Beleef de feestdagen met familie en/of vrienden in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk aan Zee. Rond de kerstdagen en Oud- en Nieuwjaar heeft Grand Hotel Huis ter Duin een prachtig programma samengesteld.

De hoogtepunten elke jaar zijn:

  • de Traditionele kerstbrunch op zowel eerste als tweede kerstdag in de grote Keizerzaal van Grand Hotel Huis ter Duin wat muziekaal wordt aangekleed door Entertainorkest “Die Flegel”;
  • het Familiediner op 1e kerstdag. Gezellig als familie informeel genieten van entertainment, een mooi diner en speciaal voor de jonge gasten een kinderbuffet. Uiteraard maakt ook de kerstman zijn entree;
  • de Sylvester Countdown. Geniet eerst van het Sylvesterdiner in de Keizerzaal en vervolgens naar de Pickézaal naar de Sylversterparty om Swingend het nieuwe jaar in te gaan.

Maak uw ervaring compleet met een overnachting in een van de Charming Kamers of Suites van Grand Hotel Huis ter Duin of verblijf in een van de Deluxe kamers van The Historic Huis ter Duin die u aan de tijd van toen doet ervaren.

Bekijk ook de Kerst kalender 2019 waarin een compleet programma aan heerlijke brunches, lunches en diners is samengesteld voor o.a. Restaurant Latour, Brasserie La Terrasse en Breakers Beach House.

 

Bel ons gerust: 071 361 9220

Language / Taal / Sprache: