Sylvester Countdown

Swing met Grand Hotel Huis ter Duin het nieuwe jaar in.

Vanaf 22.30 uur vindt in de Pickézaal de Sylvesterparty 2019 plaats. Samen met uw familie en vrienden wordt uw avond gegarandeerd dansend afgesloten. Boston Tea Party zorgt voor een knallende start van het nieuwe jaar. Voorafgaand aan de Sylvesterparty serveren wij vanaf 19.00 uur het Sylvesterdiner in de Keizerzaal. Zowel voor het Sylvesterdiner als de Sylvesterparty bieden wij een speciaal all-inclusive arrangement aan.

De kosten van het Sylvesterdiner package bedragen € 135,00 per persoon. Het package is inclusief een 4-gangen diner, bier, wijn, water en frisdranken.

Uiteraard zijn ook Brasserie La Terrasse, Restaurant Latour en Breakers Beach House geopend en serveren zij speciale Sylvesterdiners. Wilt u wat rustiger het nieuwe jaar inluiden, dan is de Van Diepeningen Lounge op oudejaarsnacht speciaal geopend tot 02.00 uur.

Entertainment The Boston Tea Party!

The Boston Tea PartyDe Boston Tea Party is dé superspontane TOP- feestband van Nederland en volgens insiders Neerlands beste en vooral leukste feestband. Met het Feest der Herkenning en een absolute spektakelshow is dit 10-tal dé garantie voor een volledig geslaagd feest! De leden komen uit alle muziek- en windstreken, maar hebben één ding gemeen: hun passie voor een gezellige boel. En dat stralen ze dan ook absoluut uit op het podium! Een pompende vier man sterke ritmesectie, drie spetterende en knetterende blazers, drie superspontane zangeressen met wonderschone zangstemmen aangevuld met spectaculair licht en adembenemend geluid staan garant voor een absolute spektakelshow.

De kosten van het Sylvesterparty package bedragen € 115,00 per persoon. Het package is inclusief hapjes, bier, wijn, water en frisdranken en geldig van 22.30 uur tot 01.30 uur.

31 december – Sylvester

Sylvester 4- gangendiner

inclusief water, wijnen en mocca
van 19.00 – 22.30 uur
€ 135,00 per persoon.

Reserveer

*****************

Sylvesterparty

inclusief water, wijnen en bier
van 22.30 – 01.30 uur
€ 115,00 per persoon

Reserveer

Language / Taal / Sprache: