Brasserie La Terrasse

Geniet van de feestdagen bij Brasserie La Terrasse

Voor ons is Kerstmis het feest van herkenning’, aldus Jeroen Zuidberg, chefkok van Brasserie La Terrasse in Grand Hotel Huis ter Duin. ‘Herkenning van onze gasten, maar ook herkenning van de bijzondere sfeer in het hotel en restaurant. De gezelligheid, de warmte en de informele stemming’.

Kerst in Brasserie La Terrasse is dit jaar vooral genieten van de winterse gerechten en de speciale themakaart.. Alleen op Eerste Kerstdag en Silvester wordt er een vastgesteld menu geserveerd, de overige dagen kunt u zelf uw keuze bepalen en wellicht nog belangrijker; bepalen of u juist vroeger of later aan tafel wenst te gaan. De medewerkers van Brasserie La Terrasse zijn al helemaal in de Kerststemming en staan klaar om u te mogen verwelkomen.

Entertainment Brasserie La Terrasse

Martin Stubbs, geboren in 1962 te Amsterdam, werd geïnspireerd door het pianospel van zijn moeder en begon op 8-jarige leeftijd met pianoles. Na zes jaar klassiek ging zijn interesse uit naar de lichte muziek. Hij bekwaamde zich door vele optredens als restaurant pianist. Martin Stubbs is van oorsprong horecaman, die na het behalen van zijn diploma op de Middelbare Hotelschool te Wageningen, diverse leidinggevende functies heeft bekleed in vooraanstaande vier- en vijf-sterren hotels.

Menu 1e kerstdag

Wilde eenden borst filet
Eendenlever mousse – witlof – pruimen compote – stroop van rode port

*****************

Gebakken dorade filet
Knolselderij crème – bloemkool – hazelnoot – peterselie olie

*****************

Gebraden ossenhaas
Puree van paddenstoelen – groene asperge – gele biet – truffeljus

*****************

Kerstbal van pure chocolademousse
Rode vruchten compote – crémeux van steranijs

Reserveer


Menu Sylvester

Zacht gegaarde kalfsstaart stuk
Knolselderij crème – bramen – Shi i May – bouillon van paddenstoelen

*****************

Gebakken kabeljauw rug filet
Zuurkool – zeekraal – Cherry tomaat – champagne botersaus

*****************

Sukade van hert
Aardappel gratin – pastinaak – bospeen – wildjus

*****************

Stapelaar van witte chocolade
Melk chocolademousse – crémeux van framboos

Reserveer

Kerstkalender 2018

Bekijk ons gehele programma

Brasserie La Terrasse

Bekijk onze officiële website

Language / Taal / Sprache: